Adam Tubau

Sóc forner des de l’any 1999 i amb negoci propi des del 2007.

La meva introducció en aquest món va ser del tot inesperada, de cop i volta, però s’ha convertit en el meu ofici, amb la meva gran passió.

Per mi es més que una feina, es un món viu. Cada pa es una petita creació, ja que tots els ingredients tenen vida i aporten el seu toc personal al producte.

Sóc amant de les Masses Mare de cultiu (MMC), cada farina porta diferents tipus de llevats i enzims naturals i per tant, cada farina ha de tenir la seva MMC per fer els diferents pans. Tots els pans els faig amb el seu propi llevat, es a dir, amb la seva MMC i sense llevats afegits d’aquesta manera cada pa te la seva personalitat.

A part dels diferents cursos de formació realitzats per millorar, sóc una persona molt autodidacta, m’agrada moltíssim l’assaig/error ja que considero que es la millor manera per aprendre i seguir millorant. L’experiència fa millorar i aprendre.

Jo l‘elaboro i tu l’acabes

Cada pa té la seva massa mare de cultiu que s’aconsegueix amb un treball previ de mínim 6 dies per activar els llevats propis de cada farina.

Aquest procés junt amb una llarga fermentació fa que els nostres pans siguin saludables, rics nutricionalment i de llarga durada. Això fa que el nostre pa tingui un PH àcid que fa de conservant natural, d’aquesta manera i fent-lo precuit no hi ha necessitat de congelar-lo.

Per tant, jo l’elaboro i tu l’acabes.